imate pitanje?

  Osnovne informacije
  Additional Information
  Vaša poruka

  imate pitanje?

   arrow_upward arrow_upward
   Image Alt

   O nama

   Vaše poslovne knjige vodimo u skladu sa važećim zakonima. Pratimo stručnu literaturu i permanentno educiramo naše kadrove.

   Ebit knjigovodstvo

   Upoznajte nas

   U našem timu imamo osobe sa certifikatom ovlaštenog računovođe, naši zaposlenici imaju više i visoko obrazovanje

   financijski servis

   Ebit knjigovodstvo

   EBIT knjigovodstvo osnovano je 1997. godine u Varaždinu. Od osnivanja, pa sve do danas, naši djelatnici pružaju usluge s područja knjigovodstva i računovodstva za pravne i fizičke osobe kao što su financijsko knjigovodstvo, robno i materijalno knjigovodstvo, obračun poreza i plaća, izrada periodičkih izvješća, statističkih izvještaja te potrebne prateće administracije.

   Samira Huzjak, CEO

   Certificirani računovođe i visoko obrazovani kadar add remove

   Zahvaljujući stručnom osoblju u mogućnosti smo ponuditi Vam kompletnu knjigovodstvenu i računovodstvenu uslugu. U našem timu imamo osobe sa certifikatom ovlaštenog računovođe, naši zaposlenici imaju više i visoko obrazovanje.

   Vaše poslovne knjige vodimo u skladu sa važećim zakonima. add remove

   Pratimo stručnu literaturu i permanentno educiramo naše kadrove. Koristimo usluge konzultantskih kuća, savjetnika Ministarstva financija i u stalnom smo kontaktu sa drugim knjigovodstvenim servisima s kojima razmjenjujemo iskustva i znanja. Kako bismo mogli pratiti stalne promjene u zakonima i na vrijeme obavještavati naše klijente o istim, pretplaćeni smo na čitav niz časopisa i publikacija iz područja poreznog zakonodavstva i trgovačkog prava.

   Savjetodavne usluge i prilagođavanje potrebama klijenata add remove

   Ako tek počinjete svoje poslovanje, pomoći ćemo Vam u prvim koracima i dati vam sve potrebne informacije kako biste što lakše vodili svoju tvrtku ili obrt. Prilagođavamo svoje usluge klijentima kako bi  Vas oslobodili administracije te na taj način uštedili Vaše dragocjeno vrijeme kako biste ga Vi posvetili razvoju svoje osnovne djelatnosti.

   Prilagođavanje potrebama klijenta, savjetovanje i upravljanje poreznim obvezama. add remove

   Osim pružanja cjelovitih računovodstvenih usluga, klijentima koji imaju organizirano vlastito računovodstvo obavljamo nadzor izvršenih poslova, pružamo savjete o načinu knjigovodstvenog evidentiranja poslovnih događaja te izrađujemo financijska izvješća. Nudimo i izradu financijskih izvještaja prilagođenih potrebama klijenta, kao i savjetovanje i upravljanje poreznim obvezama.

   Financijski izvještaji na engleskom i njemačkom jeziku. add remove

   Poslovne knjige za korisnike kojima su vlasnici inozemne pravne i fizičke osobe vodimo na engleskom i njemačkom jeziku. Za njih izrađujemo i financijske izvještaje na tim jezicima, a izrađujemo i posebne izvještaje za njihove potrebe.

   Ebit knjigovodstvo

   Naš tim

   Zahvaljujući stručnom osoblju u mogućnosti smo ponuditi Vam kompletnu knjigovodstvenu i računovodstvenu uslugu

   Samira Huzjak

   Vlasnica/računovođa/konzultant

   Indira Šabić

   Konzultant kreditnih rizika

   Mario Huzjak

   Tehnička i informatička podrška

   a

   Elevate what you can expect from your business and create your site with Ideahub today.

   aa

   Kontaktirajte nas
   Lorem ipsum dolor sit info@ebit-knjigovodstvo.hr 00385 42 311 000
   Optujska 43, 42 000 Varaždin