imate pitanje?

  Osnovne informacije
  Additional Information
  Vaša poruka

  arrow_upward arrow_upward
  Image Alt

  O nama

  Vaše poslovne knjige vodimo u skladu sa važećim zakonima. Pratimo stručnu literaturu i permanentno educiramo naše kadrove.

  Ebit knjigovodstvo

  Upoznajte nas

  U našem timu imamo osobe sa certifikatom ovlaštenog računovođe, naši zaposlenici imaju više i visoko obrazovanje

  financijski servis

  Ebit knjigovodstvo

  EBIT knjigovodstvo osnovano je 1997. godine u Varaždinu. Od osnivanja, pa sve do danas, naši djelatnici pružaju usluge s područja knjigovodstva i računovodstva za pravne i fizičke osobe kao što su financijsko knjigovodstvo, robno i materijalno knjigovodstvo, obračun poreza i plaća, izrada periodičkih izvješća, statističkih izvještaja te potrebne prateće administracije.

  Samira Huzjak, CEO

  Certificirani računovođe i visoko obrazovani kadar add remove

  Zahvaljujući stručnom osoblju u mogućnosti smo ponuditi Vam kompletnu knjigovodstvenu i računovodstvenu uslugu. U našem timu imamo osobe sa certifikatom ovlaštenog računovođe, naši zaposlenici imaju više i visoko obrazovanje.

  Vaše poslovne knjige vodimo u skladu sa važećim zakonima. add remove

  Pratimo stručnu literaturu i permanentno educiramo naše kadrove. Koristimo usluge konzultantskih kuća, savjetnika Ministarstva financija i u stalnom smo kontaktu sa drugim knjigovodstvenim servisima s kojima razmjenjujemo iskustva i znanja. Kako bismo mogli pratiti stalne promjene u zakonima i na vrijeme obavještavati naše klijente o istim, pretplaćeni smo na čitav niz časopisa i publikacija iz područja poreznog zakonodavstva i trgovačkog prava.

  Savjetodavne usluge i prilagođavanje potrebama klijenata add remove

  Ako tek počinjete svoje poslovanje, pomoći ćemo Vam u prvim koracima i dati vam sve potrebne informacije kako biste što lakše vodili svoju tvrtku ili obrt. Prilagođavamo svoje usluge klijentima kako bi  Vas oslobodili administracije te na taj način uštedili Vaše dragocjeno vrijeme kako biste ga Vi posvetili razvoju svoje osnovne djelatnosti.

  Prilagođavanje potrebama klijenta, savjetovanje i upravljanje poreznim obvezama. add remove

  Osim pružanja cjelovitih računovodstvenih usluga, klijentima koji imaju organizirano vlastito računovodstvo obavljamo nadzor izvršenih poslova, pružamo savjete o načinu knjigovodstvenog evidentiranja poslovnih događaja te izrađujemo financijska izvješća. Nudimo i izradu financijskih izvještaja prilagođenih potrebama klijenta, kao i savjetovanje i upravljanje poreznim obvezama.

  Financijski izvještaji na engleskom i njemačkom jeziku. add remove

  Poslovne knjige za korisnike kojima su vlasnici inozemne pravne i fizičke osobe vodimo na engleskom i njemačkom jeziku. Za njih izrađujemo i financijske izvještaje na tim jezicima, a izrađujemo i posebne izvještaje za njihove potrebe.

  Ebit knjigovodstvo

  Naš tim

  Zahvaljujući stručnom osoblju u mogućnosti smo ponuditi Vam kompletnu knjigovodstvenu i računovodstvenu uslugu

  Samira Huzjak

  Vlasnica/računovođa/konzultant

  Indira Šabić

  Konzultant kreditnih rizika

  Mario Huzjak

  Tehnička i informatička podrška

  a

  Elevate what you can expect from your business and create your site with Ideahub today.

  aa

  Kontaktirajte nas
  Lorem ipsum dolor sit info@ebit-knjigovodstvo.hr +385 42 311 000
  Optujska 43, 42 000 Varaždin