“EBIT knjigovodstvo i tehnička dokumentacija”

img 5385Osnovano je 1997. godine u Varaždinu. Od osnivanja, pa sve do danas, naši djelatnici pružaju usluge s područja knjigovodstva i računovodstva za pravne i fizičke osobe kao što su financijsko knjigovodstvo, robno i materijalno knjigovodstvo, obračun poreza i plaća, izrada periodičkih izvješća, statističkih izvještaja te potrebne prateće administracije.

Zahvaljujući stručnom osoblju u mogućnosti smo ponuditi Vam kompletnu knjigovodstvenu i računovodstvenu uslugu. U našem timu imamo osobe sa certifikatom ovlaštenog računovođe, naši zaposlenici imaju više i visoko obrazovanje.

Vaše poslovne knjige vodimo u skladu sa važećim zakonima. Pratimo stručnu literaturu i permanentno educiramo naše kadrove. Koristimo usluge konzultantskih kuća, savjetnika Ministarstva financija i u stalnom smo kontaktu sa drugim knjigovodstvenim servisima s kojima razmjenjujemo iskustva i znanja. Kako bismo mogli pratiti stalne promjene u zakonima i na vrijeme obavještavati naše klijente o istim, pretplaćeni smo na čitav niz časopisa i publikacija iz područja poreznog zakonodavstva i trgovačkog prava.

Ako tek počinjete svoje poslovanje, pomoći ćemo Vam u prvim koracima i dati vam sve potrebne informacije kako biste što lakše vodili svoju tvrtku ili obrt. Prilagođavamo svoje usluge klijentima kako bi  Vas oslobodili administracije te na taj način uštedili Vaše dragocjeno vrijeme kako biste ga Vi posvetili razvoju svoje osnovne djelatnosti

Osim pružanja cjelovitih računovodstvenih usluga, klijentima koji imaju organizirano vlastito računovodstvo obavljamo nadzor izvršenih poslova, pružamo savjete o načinu knjigovodstvenog evidentiranja poslovnih događaja te izrađujemo financijska izvješća. Nudimo i izradu financijskih izvještaja prilagođenih potrebama klijenta, kao i savjetovanje i upravljanje poreznim obvezama. Poslovne knjige za korisnike kojima su vlasnici inozemne pravne i fizičke osobe vodimo na engleskom i njemačkom jeziku. Za njih izrađujemo i financijske izvještaje na tim jezicima, a izrađujemo i posebne izvještaje za njihove potrebe.